Menu

Livrare

Produsele comercializate de catre seller sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.
Incepand cu 2017-10-17 comenzile cu valoare mai mare de 9999 lei beneficiaza de livrare gratuita.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 9999 lei este de 19.99 lei.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Garantie

Produsele comercializate de Strategic Distribution Group S.A. sunt insotite de certificate de garantie.
Orice produs care prezinta defecte de fabricatie sau material , este acoperit de garantie si va fi inlocuit sau reparat. Aceste produse vor fi trimise la adresa: Bucuresti, Str. Facliei, Nr. 4, Sector 4. Nu beneficiaza de garantie obiectele care prezinta deteriorari provocate in urma utilizarii in alte scopuri decat cele casnice , montaj sau transport necorespunzator, reparatii neautorizate. Urmele de actiuni fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, pete nu fac obiectul garantiei.
Strategic Distribution Group S.A. va examina produsele si va decide daca sunt sau nu acoperite de garantie.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.
Bateriile de baie si bucatarie beneficiaza de o garantie comerciala oferita de producator de 5 ani.
Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de Strategic Distribution Group S.A. va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0766634738 de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00 .

Returnarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.
Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de Strategic Distribution Group S.A. ne puteti contacta telefonic la numarul 0766634738.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Strategic Distribution Group S.A. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,
datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea Dumneavoastra. unteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Strategic Distribution Group S.A. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Main Menu x