Strategic Distribution Group este producator sau importator direct pentru toate produsele comercializate, oferind astfel cele mai bune preturi din Romania la toata gama de articole aflate in portofoliu. Este parte a unui grup de firme cu capital integral Romanesc, a fost infiintata in anul 2007 si este unul din grupurile de companii mari din domeniul productiei si distributiei de materiale pentru constructii si amenajari interioare/exterioare din Romania.
 
De ani de zile, oferim cele mai bune prețuri din Romania ceea ce ne-a distanțat net de alți producători.
 
Cu experienta de peste 10 ani in piata de modern trade si tradition trade, precum si cu parteneriate stranse si de lunga durata cu multe companii importante din Europa, Asia si Romania dar beneficiind si de un management performant al resurselor si costurilor, compania noastra ofera preturi extrem de competitive si solutii inovatoare.
Compania Strategic Distribution Group S.A. livreaza direct din depozitele proprii, avand stocuri permanente la toate articolele locale sau importate.
 
Produsele noastre emblematice sunt Rafturile metalice, Fisetele, Vestiarele Metalice, Scările și Schelele, cu certificate de cea mai bună calitate. Gama noastră de produse se extinde constant, adăugând în mod regulat produse și modele noi. Fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde și reglementări de siguranță din domeniu, iar plus este dublat de o garanție de 2 ani. Produsele noastre sunt ideale atât pentru lucrări de construcții pe scară largă, fie pentru renovări, cât și pentru uz casnic.
 
Avem peste 10 de ani de experiență în industrie si comert. Produsele noastre sunt fabricate din materiale certificate, cu tehnologii moderne de asamblare si sudare, care le oferă o durabilitate și o rezistență superioară. Structurile sofisticate oferă stabilitate și sprijin în timpul diferitelor tipuri de activitati. Produsele noastre respectă standardele stricte de sănătate și siguranță europene, inclusiv standardul EN-131, avem aceste certificate ca o masura suplimentara de siguranță pentru a confirma calitatea acestora. Scările și schelele SD Group reprezintă o garanție a muncii în condiții de siguranță la înălțime.
 
Folosim profesioniști cu experiență și, în același timp, ne îmbunătățim în mod constant produsele si calificările pentru a vă oferi produse de top. Totdeauna va putem ajuta cu o metodă de transport ieftina, rapidă și favorabilă cerintelor dumneavoastra.
 
 
Oferim produsele noastre unei game largi de clienți, inclusiv retele de magazine de bricolaj, supermarket-uri, angrosiști, magazine specializate, mici comercianti și persoane fizice din întreaga țară. Cautam permanent sa dezvoltam reteaua cu noi distribuitori in tara. Produsele SD Group sunt, de asemenea, cunoscute în afara Romaniei – clienții folosesc produsele noastre în țări precum Germania, Austria, Cehia, Slovacia, Lituania, Elveția și România. Toate produsele comandate sunt livrate la timp și în conformitate cu cerințele individuale. Pentru confortul dumneavoastra, puteti sa accesati magazinul online SD Group, unde puteți să comandați cu ușurință produsele noastre atât pentru uz casnic cât și profesional.
 
Prin utilizarea produselor STRATEGIC Distribution Group alegeți un partener de afaceri corect, responsabil, solid și de incredere.
 
Simțiți-vă liber să ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre oferta noastră!
Livrarea Produselor
 
Livrarile se fac oriunde in Romania in 24-48 ore din momentul confirmarii comenzii. Exceptie fac cazurile de forta majora.

Pentru o corecta evaluare a costului de transport in functie de localitatea de destinatie si produsele comandate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770.271.574 sau office@sdgroup.ro.
Programul de livrari este de luni pana vineri intre orele 09:00 si 16:00.
Toate produsele sunt noi, sigilate, livrate in ambalajul original al producatorului.

Conditii de garantie

Produsele comercializate de Strategic Distribution Group S.R.L. sunt insotite de certificate de garantie. Orice produs care prezinta defecte de fabricatie sau material , este acoperit de garantie si va fi inlocuit sau reparat.Nu beneficiaza de garantie obiectele care prezinta deteriorari provocate in urma utilizarii in alte scopuri decat cele casnice , montaj sau transport necorespunzator, reparatii neautorizate. Urmele de actiuni fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, pete nu fac obiectul garantiei.
Strategic Distribution Group S.R.L. va examina produsele si va decide daca sunt sau nu acoperite de garantie. In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de Strategic Distribution Group S.R.L. va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0766634738 de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00 .