Scara profesionala din aluminiu pentru zugravi 2×5 trepte

285.60 lei 169.09 lei

-41%
Disponibilitate: Nu se afla pe stoc

Scara profesionala din aluminiu pentru zugravi 2×5 trepte cu urcare pe ambele parti si 5 trepte se poate utiliza precum o scara dubla, pentru lucrari in spatii interioare si exterioare.

Stoc epuizat

Scara profesionala din aluminiu pentru zugravi 2×5 trepte cu urcare pe ambele parti si 5 trepte se poate utiliza precum o scara dubla, pentru lucrari in spatii interioare si exterioare. Aceasta Scara profesionala din aluminiu pentru zugravi 2×5 trepte elimina riscul caderii de la inaltime si permite accesul la locurile de munca aflate la inaltime. Treptele scarii sunt executate din profile de aluminiu extrudat, cu tractiune antiderapanta, care permite urcarea si coborarea in siguranta. Latimea treptelor este de 57 cm. Ambele tronsoane sunt prevazute la capete cu antiderapante din plastic. La partea de mijloc a scarii se regasesc doua chingi confectionate din poliester, pentru protectie, care impiedica deschiderea involuntara a scarii. Scara profesionala din aluminiu pentru zugravi 2×5 trepte este ideala pentru uz profesional si exploatari usoare, avand ca si caracteristici principale: siguranta, stabilitatea si rezistenta. Portanta admisa este de 125kg, iar greutatea proprie a scarii este de numai 5.6 kg. Tronsonul scarii (are lungimea de 1.61 metri, scara deschisa are inaltimea de 0.87 metri, iar inaltimea maxima de lucru este de 2.7 metri, de la ultima treapta.

Scara profesionala din aluminiu pentru zugravi 2×5 trepte este produsa in Europa, la cele mai inalte standarde de exigenta si calitate, intr-o fabrica cu peste 20 de ani de experiență în industrie. Scarile sunt fabricate din materiale certificate, cu tehnologii de sudare care oferă  o rezistență superioară. Structurile sofisticate oferă stabilitate și sprijin în timpul diferitelor tipuri de muncă. Produsele noastre respectă standardele stricte de sănătate și siguranță europene, inclusiv standardul EN-131, avem certificatele-cheie de siguranță care confirmă calitatea acestora. Scările și schelele noastre reprezintă o garanție a muncii în condiții de siguranță la înălțime.

Folosim profesioniști cu experiență și, în același timp, ne îmbunătățim în mod constant calificările pentru a vă oferi produse de top.  De ani de zile, oferim prețuri atractive și competitive fapte care ne-au distanțat de alți competitori.

Produsul nu contine accesoriile de zugravit prezente in imagine: Galeata, trafalet, pensule, etc.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scara profesionala din aluminiu pentru zugravi 2×5 trepte”

Related Products